Након одвикавања, пјевачица се бацила на борилачке вештине

Откако се летос предозирала, певачица Деми Ловато (26) мање је активна на друштвеним мрежама него раније. Међутим, недавно је објавила фотографију након вежбања с поруком "никад не одустај".

Забава 10.12.2018 | 12:10
Након одвикавања, пјевачица се бацила на борилачке вештине
Деми се бави бразилском борилачком вештином џију џицу, а њени обожаваоци су само имали речи хвале на ову вест. Многи су истакли да певачица изгледа боље него икад, те су је охрабривали да само тако и настави.

"Знојава, разбарушена џију џицу коса", написала је Ловато.

"Тако ми је драго да си се вратила", порука је једног обожаваоца, док су јој многи поручили да се не одустаје и да само настави да се бори.

Ово је тек други пут да је објавила нешто на друштвеним мрежама откако је завршила на одвикавању. Први пут је био почетком новембра када је поручила својим пратиоцима да изађу на изборе.

"Драго ми је што сам код куће. Један глас може да направи разлику, тако да потруди се да се твој глас чује", написала је тада Деми.

Певачица се предозирала у јулу ове године и од тада ради на томе да се потпуно излечи. Службено је завршила с рехабилитацијом прошлог месеца, а када је на Твитеру објављена њена фотографија, фанови су је "напали" да је предебела и да треба одмах да почне да вежба.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

фино чељаде

10.12.2018 11:45

Тренира борилачке вјештине, хмм, с њом би највише волио један обрачун "прса у прса", па ком опанци ком обојци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ради Сама

10.12.2018 17:21

Њена пјесмица је ,,Соло,, ,ако знас Еглески сватит цес то није бас тако.