Сунчано и топло вријеме у БиХ

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано и релативно топло, а послије подне ће услиједити наоблачење са падавинама.

Босна и Херцеговина 10.12.2018 | 08:26
Сунчано и топло вријеме у БиХ
Киша се очекује прво на западу и сјеверу, затим централном појасу.

На планинама пролазно са сусњежицом, леденом кишом и снијегом. На истоку на планинама очекује се формирање и пораст сњежног покривача.

Киша на југу локално може бити и обилнија.

Максимална дневна температура ваздуха износиће од четири до девет, на сјеверу и југу понегдје и степен-два више, на планинама од минус два, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни, у Херцеговини умјерена до појачана бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Хан Пијесак и Чемерно минус пет, Соколац и Ливно минус четири, Невесиње и Крупа на Уни минус три, Бањалука, Србац, Гацко и Рибник минус два, Шипово, Мркоњић Град и Сребреница минус један, Нови Град и Бихаћ нула, Сарајево, Мраковица, Билећа, Рудо, Бијељина и Добој један, Фоча, Зворник, Вишеград и Тузла два, Зеница три, Мостар четири и Требиње пет степени Целзијсуових. 

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е

10.12.2018 09:04

Код мене пада киша. Вјероватно моје село не припада ни РС ни БиХ

ОДГОВОРИТЕ