"Златна лопта је лаж! Меси је најбољи на свијету!"

Шпански фудбалер Ђорди Алба осудио је награду Златна лопта, коју је добио хрватски фудбалер Лука Модрић.

Фудбал 12.12.2018 | 15:00
"Златна лопта је лаж! Меси је најбољи на свијету!"
Алба верује да је награда требало да оде његовом саиграчу Лионелу Месију, који је, из неког разлога, завршио на петом месту по питању гласова.

Шпанац истиче да је Меси, без премца, најбољи фудбалер света.

"Златна лопта је лаж, око ње се врте многи клубови и медијске кампање. Сви знају да је Меси најбољи фудбалер на свету, без премца", изјавио је незадовољни Алба. 

Кристијано Роналдо, највећи ривал Леа Месија, овог лета отишао је у Јувентус напустивши Реал Мадрид после девет година. Алба верује да би управо он освојио Златну лопту, да је остао у Мадриду. 

"Да је Кристијано и даље у Мадриду он би освојио Златну лопту. Многи навијачи и новинари су желели да је он добије док је био у Мадриду. И, шта би? Кристијано је отишао, а добио ју је Модрић", јасан је 29-годишњи бек. 

Алба је успут и критиковао легендарног бразилског фудбалера Пелеа, који је рекао да Меси није заслужио ову награду "јер голове даје само једном ногом". 

"Пеле изгледа не види добро, ако је то рекао за Леа. Меси има све", додао је Алба. 

Аргентинац је, недуго након доделе награде "Франс фудбала", у мечу против Еспањола (4:0) учествовао са два спектакуларна гола, те једном асистенцијом.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нина

14.12.2018 10:50

Не лупајте глупости ,све због љубоморе

ОДГОВОРИТЕ