Гвардиола је љут, мислио је да има договор...

Менаџер Манчестер ситија преговарао је са траженим везистом Ајакса, али га по свему судећи неће добити. И то због одлуке "грађана".

Фудбал 12.12.2018 | 09:00
Гвардиола је љут, мислио је да има договор...
Пеп Гвардиола руководи фудбалском машином, брани титулу шампиона Премијер лиге, а 2018. годину памтиће и због тога што је у претходних 12 месеци имао више проблема са трансферима него са ривалима.

После неуспешних преговора са Алексисом Санчезом, Фредом и Данијем Алвешом, који су одлазили у Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен, шпански стручњак није успео да доведе још једног играча кога је веома желео.

У питању је холандски везиста Френки Де Јонг (21), који ће ускоро прећи из Ајакса у Пари Сен Жермен за 75 милиона евра.

Према писању енглеских медија, Гвардиола је веома љут због пропуштене шансе да доведе Де Јонга.

"Дејли Мирор" објавио је ексклузивну информацију да је Гвардиола био на разговору са Де Јонгом прошлог месеца, и то у Енглеској, после утакмице Немачка - Холандија.

"После тог састанка, Гвардиола је сматрао да је близу договора, а представници Ситија планирали су да путују у Амстердам прошлог четрвтка. Међутим, чланови шампиона Енглеске отказали су тај састанак 24 сата уочи почетка и ПСЖ је искористио ту предност", објављено је.

Према истом извору, Сити се повукао из овог посла због оптужби да је кршио УЕФА Финансијски фер-плеј. Гвардиоли то сигурно није било по вољи... 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар