Далић: Хрватска или породица?!

Имам ли право да одбијам милионе?! Селектор Хрватске Златко Далић пита се да ли треба да одбија богате понуде због клупе репрезентације "Ватрених".

Фудбал 11.12.2018 | 21:00
Далић: Хрватска или породица?!
Он је са Хрватском у јулу играо финале Светског првенства у Русији, а након тога су уследиле разне понуде иностраних клубова.

Између осталог, Далић је могао да се ухлеби у Кини где би добио осам милиона евра годишње и уговор на три године. Одбио је.

"Ових дана дошла је још једна понуда, свежа, актуелна и богатија него она из Кине о којој се писало. Стално ме неко зове и понекад се запитам имам ли право да будем такав према својој породици, да одбијам све те уговоре које ми нуде јер је фудбал пролазан, данас јеси, сутра ниси. Ко зна хоће ли убудуће бити таквих прилика. Рекао сам сâм себи 'биће још бољих'. И надам се да хоће, али некад се баш запитам имам ли право да будем неодговоран према себи и породици и да све одбацим", рекао је Далић за Спортске новости. 

Мада каже да шансе треба користити, за Хрватску га и даље веже осећај привржености, јачи од пара.

"Кад дође шанса, треба је искористити. Засад је то тако код мене, докле ће бити не знам. Пратим свој осећај, уговор ми ништа не значи. Уговор имам, али уопште ме не занима, нити ме веже. Овог часа веже ме само мој осећај, чим осетим да то више није то, покупићу се. Нећу да будем селектор сто година, бранећи своје место. Сад је таква ситуација, видећемо", каже Далић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар