Милсап повријеђен, да ли се Мело враћа кући, у Денвер?!

Пол Милсап, кошаркаш Денвера, нема среће од када је дошао у Нагетсе и у ноћи између петка и суботе доживео је нову повреду.

Кошарка 11.12.2018 | 11:30
Милсап повријеђен, да ли се Мело враћа кући, у Денвер?!
Прошле сезоне имао је проблема са шаком, а против Шарлота је нажалост поломио палац на нози и још се не зна колико ће тачно одсуствовати.

Оно што је сигурно неће се на терен вратити за неколико дана, већ га очекује пауза од неколико недеља.

Денвер је већ осакаћен, Вил Бартон и Гери Херис су се повредили у току сезоне, док Ајзеја Томас и Мајкл Портер јуниор нису у протоколу од почетка сезоне. 

У њиховом одсуству искочили су играчи попут Малика Бизлија, Монтеа Мориса и Хуанћа Ернангомеса, међутим повреда Милсапа још више је пореметила ротацију Нагетса. 

Због тога су поједини локални медији у Колораду покренули причу о повратку њихове некадашње звезде и идола Кармела Ентонија. Од када је дошао у лигу, Мело је сваке сезоне водио Денвер до плеј-офа, био је њихов најбољи стрелац и прво лице франшизе, међутим 2011. године затражио је трејд. 

Сада је Ентони у доста другачијој позицији, у Оклахоми и Хјустону се није снашао и тражи нову екипу. Пол Милсап се повредио и многи сматрају да би Мело могао да помогне овим новим Нагетсима. 

Кармело Ентони у Денверу:

Број утакмица: 564, шести са највише у историји Нагетса
Број минута: 20.521, други у историји Нагетса
Погођени шутеви: 4.989, трећи у историји
Поена: 13.970, трећи у историји
Скокова: 3.566, десети у историји Нагетса
Украдених лопти: 634, седми у историји
Поена по утакмици: 24,8, четврти у историји франшизе

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар