Симона Халеп има двије велике жеље...

Најбоља тенисерка света већ има планове за 2020. годину.

Тенис 12.12.2018 | 17:30
Симона Халеп има двије велике жеље...
Симона Халеп је најбоља тенисерка света, а ове године успела је да освоји и прву гренд слем титулу.

Румунка је славила на Ролан Гаросу и каже да јој је то највећа победа у каријери.

"То је најлепши тренутак у мом животу. И мислим да је за сваког спортисту велика ствар када представља своју земљу у најлепшем светлу", поручила је Халеп.

Она кује нове планове и гледа мало даље у будућност. Жели да на Олимпијским играма у Токију 2020. направи добар резултат, да Румунија опет буде поносна на њу.

"Надам се да ћу се квалификовати за Игре у Токију. Наступала сам у Лондону 2012. године и доживела потпуно другачији осећај. Било је веома лепо и емотивно, јер то нису ствари које радите сваки дан. Тенис јесте појединачни спорт, али тај наступ на Олимпијским играма је нешто посебно. Било је емоција које никада раније нисам осетила и надам се да ћу у Токију остварити боље резултате", поручила је прва играчица света, која је пре шест година у Лондону елиминисана у првој рунди такмичења.

У Токију 2020. има две жеље.

"Мој главни циљ је олимпијска медаља. Није важно која, само желим да је освојим. А осим тога желим и да носим заставу Румуније на церемонији отварања Игара. То би била велика част за мене", рекла је Симона Халеп.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар