Цеца стигла у Косовску Митровицу

Светлана Цеца Ражнатовић стигла је у Косовску Митровицу, где ће данас одржати концерт испред студентских домова и пружити подршку мирним протестима Срба.

Забава 08.12.2018 | 13:03
Цеца стигла у Косовску Митровицу
ФОЛК дива Светлана Цеца Ражнатовић стигла је у Косовску Митровицу, где ће у подне одржати концерт испред студентских домова и пружити подршку мирним протестима Срба који се противе увођењу таксе од 100 одсто на робу из Србије. Певачица је на прелазу Јариње без проблема ушла на територију Косова и Метохије.

Претходно је косовски министар културе тражио забрану уласка Ражнатовићеве, јер није послала захтев за улазак на Косово.

Певачица је након што је стигла у нашу јужну покрајину за "Новости" истакла како се осећа:

- Пресрећна сам и презадовољна сто сам дошла у Косовску Митровицу и што на овај начин могу да помогнем нашем народу у праведној борби за своја права - рекла је Цеца.

Како је Цеца у последње време веома активна на друштвеној мрежи "Инстаграм", са пратиоцима је поделила фотографију и снимак са административне границе.





Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милос

08.12.2018 15:40

Стаце она тамо рескира?

ОДГОВОРИТЕ
Name

жалосно

09.12.2018 10:52

У овој ситуацији чак не важи она "хљеба и игара", јер овдје ни хљеба нема. Срамно поступање руководства Србије, да у овој очајној ситуацији шаље којекакве естрадне фаце. народу на КиМ треба суштинско рјешење њихових егзистенцијалних проблема, а не да им било који пјевач стаје на муку. Све у свему, фуј-бљак за власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјенерал

09.12.2018 14:37

Много си паметан? Ајд ти нама објасни како да власт то реши? Јер треба да ратујемо са Америком? Гледано из угла нас обичних градјана је све лако. Али. Како решити а не ући у оружани сукоб. Иначе Цеца је отишла у сопственој режији преко својих људи који су то дебело наплатили...