Иди тамо гдје ће знати да те цијене!

Кејлор Навас у Премијер лиги?! Питање је само да ли у јануару или на лето?

Фудбал 12.12.2018 | 22:00
Иди тамо гдје ће знати да те цијене!
Тибо Куртоа је на име добио и место стартера у Реалу. Кејлору Навасу остављене су куп утакмице као утеха. Слаба утеха за тако великог голмана. Разумљиво, Костариканац није задовољан и према писањима мадридског Аса решен је оде са стадиона “Сантјаго Бернабеу“.

Штавише, Ас пише да је са таквом идејом упозната и Реалова управа и да је, свесна да је Навасмного дао клубу, спремна да му дозволи да оде чим добије неку фер понуду, чак не ни превише високу, јер Кејлор следеће недеље слави 32. рођендан. А ту понуду треба да донесу Навасовизаступници, који знају играчеву жељу да се под старе дане опроба у Премијер лиги. Већ неко време му траже клуб и врло је вероватно да ће га и пронаћи, јер мало је бољих голмана на свету, ма колико се Реал последњих сезона упињао да га замени, пре свега Давидом Де Хеом, а онда и Куртоом.

Оно што Реал није спреман да уради јесте да Наваса пусти већ у јануару, пошто се Кико Касиља није најбоље показао последњи пут када је због повреда колега добио шансу. Зато ће Краљевски клуб инсистирати на Навасовом останку до лета, а онда – рука руци.

Заслужио је Навас све почасти у Мадриду. Зинедин Зидан га је толико волео да је наводно радио све што је могао не би ли стопирао доласке Де Хее, па прошлог јанаура и Кепе Аризабалаге. За Зизуа је Навас био неспорни број један. Али кад је Зидан отишао Навас је испао из комбинације. Код Ђулена Лопетегија је бар играо и Лигу шампиона, али код Сантјага Соларија само Куп.

Приде, план за следећу сезону је да Андреј Лунин буде други голман Реала. Одличан је био на припремама, потом је отишао да се кали у Леганес, мада тамо ретко добија минуте. Како било, у Мадриду верују у Украјинца, а у таквим околностима једино логично решење је да Навас оде. Многи би га клубови дочекали раширених руку.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар