Мурињов пораз: Пукла атмосфера у свлачионици!

Лукаку трећа звезда која жели да иде из клуба! Белгијанац се придружио Погби и Санчезу на листи незадовољних играча Црвених ђавола.

Фудбал 10.12.2018 | 21:45
Мурињов пораз: Пукла атмосфера у свлачионици!
Жозе Мурињо је некада представљао пример на који начин треба градити заједништво у свлачионици. Играчи су буквално били спремни да "погину" за њега, али се све променило у Манчестер јунајтеду, где му једна по једна звезда окрећу леђа. Након Пола Погбе и Алексиса Санчеза, леђа нервозном Португалцу окренуо је и Ромелу Лукаку. Како пише британски Сан, белгијаски ас је незадовољан и ако се настави његов изостанак из стартне поставе затражиће да оде из клуба.

Исти извор је јуче најавио да управа клуба Муриња жели да замени менаџером Тотенхема Маурисијом Покетином. Да ту и те како има "ватре" говори и реакција Мурињовог агента Жоржа Мендеша, који је стао у заштиту свог сународника.

"Жозе је веома срећан у клубу, а и клуб је задовољан са њим. Он има дугорочан уговор са Јунајтедом и потпуно је посвећен изградњи шампионског пројекта", рекао је најпознатији менаџер на планети.

Лукаку ове сезоне не игра баш на врхунцу форме. У првих пет Премијер лиге постигао је четири гола, а онда само још један у предстојећих десет мечева. Није му помогло ни то што је био стрелац против Саутемптона, па се против Аресенала поново нашао наклупи за резервне играче. То је очигледно било фрустрирајуће за тамнопутог голгетера, који је изразио негодеовање због третмана у клубу.

Белгијанац је доведен из Евертона у јулу 2017. године за 84.700.000 евра и потписао петогодишњи уговор на Олд Трафорду.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар