"Федереров крај ће доћи, брже него што смо мислили!"

Бивши тенисер Рејмонд Слаутер причао је о Роџеру Федереру и томе када мисли да ће Швајцарац окончати своју каријеру.

Тенис 10.12.2018 | 11:30
"Федереров крај ће доћи, брже него што смо мислили!"
Холанђанин, који тренутно ради са сународницом Кики Бертенс, дао је своје мишљење о неким Федереровим коментарима, као и његовој сезони.

Слаутер је рекао да Федерерове речи, тј. начин на који он коментарише ствари, треба озбиљно схватити.

"Он је рекао да не планира да се пензионише, барем не још увек, и то је привукло доста пажње. Не мислим да је био лапсус, не би Федерер то урадио, он је увек био обазрив поводом тога шта прича, током целе каријере", открио је Слаутер за "АД".

Некада 46. тенисер света присетио се и УС опена, турнира на којем је Федерер шокантно поражен од Аустралијанца Џона Милмана, али и тога како је његова сезона даље текла после тог меча.

"Тај пораз се десио у његовој 'кући', изгубио је меч који је контролисао. После тога му је требало времена да се прегрупише. На првом следећем турниру, Синсинатију, дошао је до финала, али уопште није изгледао опуштено, као да га је нешто све време копкало. Његов крај можда дође брже него што је ико од нас очекивао", додао је тениски тренер.

Федерер је ову сезону завршио на трећој позицији АТП листе, а током 2019. ће напунити 39. година, те се многи питају када ће решити да се пензионише и "направи места" за неке наредне генерације.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БАШ 39?

10.12.2018 16:11

Како неко рођен августа 1981.г може 2019те напунити 39 година?

ОДГОВОРИТЕ