Видео: Зато су пљували Хрвате...!

Олимпијакосови навијачи су браћа са Звездиним! Ватерполисти загребачке Младости доживели су велику непријатност на гостовању Олимпијакосу у Лиги шампиона.

Остали спортови 07.12.2018 | 21:20
Видео: Зато су пљували Хрвате...!
Актуелни европски шампион савладао је хрватску екипу резултатом 13:8 и прекинуо серију победа Младости која до сада није знала за пораз.

Међутим, тај дуел обележили су инциденти домаћих навијача – увреда, па чак и пљувања било је на све стране.

"Неки домаћи навијачи су увредама, па чак и пљувањем играча и тренера Младости покушавали да ометају нашу екипу у спортској борби", рекао је за "Вечерњи лист" портпарол Младости Стипе Цигић.

У тексту хрватског медија открива се и разлог због оваквог понашања Олимпијакосових навијача, а то су блиске везе са присталицама Црвене звезде.

"Сами играчи не воле превише да говоре о томе јер не желе да испадне да траже алиби за заслужени пораз на спортском пољу, тј. у базену 'Папастратио' где се окупило више од 500 Олимпијакосових навијача. Неки су прекардашили с некултурним навијањем (које се и не очекује на једној ватерполо утакмици), а грчки новинари то објашњавају блиским везама навијачких група Олимпијакоса и Црвене звезде које су наводно и формално побратимљене", додаје се у тексту.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар