Верати пред Звезду: Сви су спремни за Београд!

Нисмо забринути! "Осећамо се јако добро пред тај дуел", каже везиста Светаца.

Фудбал 09.12.2018 | 14:45
Верати пред Звезду: Сви су спремни за Београд!
Пари Сен Жермен није блистао против Бордоа и Стразбура у шампионату Француске. То говори да првак Француске није у најбољој форми. Када се на све то дода и проблем са повредом Нејмара... Делује оптимистично из угла Црвене звезде која 11. децембра (21 час) дочекује Свеце на Маракани у оквиру Лиге шампиона.

ПСЖ би победом осигурао пласман у даљи ток такмичења, али знају сигурно Томас Тухел и његови изабраници шта их чека на месту где је и Ливерпул морао да положи оружје.

Зна то и Марко Верати који је после ремија с Стразбуром (1:1) одговарао на питања новинара и једно од њих је гласило: Како се осећате пред Београд?

Верати је показао хладнокрвност као када на терену контролише лопту на средини терена.

"Јако добро. Играмо утакмицу на свака три дана, није лако. Идемо у Београд и мислим да су сви спремни. Тренер ради добар посао. Имаћемо неколико дана да тренерирамо и спремимо утакмицу у Београду. Нисмо забринути. Имали смо добар меч (против Стразбура), са добрим интензитетом", рекао је Верати том приликом.

Дакле, Италијан тврди да ће Тухел добро да спреми његове изабранике за дуел против Црвене звезде. Црвено-бели ће евентуално победом тражити шансу да се изборе за треће место и пласман у Лигу Европе ако уз све то Ливерпул изгуби од Наполија.

Наполи је добио бод, Ливерпул је прошао као бос по трњу на Маракани, а сада нам преостаје да видимо какав ће бити скор екипе која у својим редовима има играче као што су Килијан Мбапе и Нејмар. У сваком случају ће то бити уживање за навијаче у Београду.

Ако ћемо веровати Вератију, у ПСЖ-у нема проблема пред овај дуел који навијачи Звезде чекају с нестрпљењем. Биће то прилика за играче Владана Милојевића да се реванширају Свецима за онај пораз у Паризу од 1:6.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар