Саша Здјелар ОУТ, Евертон ИН?!

Фудбалски клуб Партизан, односно играчки кадар, очекује ремонт на зиму.

Фудбал 08.12.2018 | 23:00
Саша Здјелар ОУТ, Евертон ИН?!
"Приоритет је титула", говорили су челници Партизана не тако давно - јуна 2018. године.

Тада је тренер био Мирослав Ђукић. Најављивана је амбициозна сезона, борба на три фронта, председник Милорад Вучелић је био песнички расположен поручивши играчима на почетку припрема да треба да играју "као да су на фронту".

"То значи борбеност. Таленат, који сви имате није довољан. У Партизану мора да се да све од себе. У свакој утакмици коју играте. Тражим од вас да не показујете умор и да у својим коментарима не признајете умор... Пред вама су три дуга и тешка такмичења. Не помишљајте на умор. Даровити сте и волите оно што радите", рекао им је тада Вучелић.

Међутим, од тада до данас, Партизан је претпрео низ тешких удараца. Испао је из Лиге Европе од, реално, бољег (Бешикташа), а посртања у првенству платио је тренер Мирослав Ђукић, који је смењен, а на његово место је дошао Зоран "Бата" Мирковић.

Реалност Партизана је да је титула изгубљена а још није ни крај полусезоне. Бодовни заостатак за Црвеном звездом је чак 13 бодова и тешко да ће и поред тога што ће та разлика бити преполовљена због такмичарског система, црно-бели моћи да угрозе црвено-беле.

Према речима спортског директора Ивице Илиева, који не бежи од одговорности, увелико се припрема зимски прелазни рок, који је, кажу у Партизану, битнији од летњег.

А поједини медији наводе да је планиран већи ремонт, почевши од средњег реда (задњи везни). Помињу се имена Саше Здјелара, који је дошао прошле зиме из Олимпијакоса и могао би да се нађе на трансфер-листи, а као могућег повратника наводе име Евертона Луиза, борбеног Бразилца, који је такође зимус отишао из београдског клуба у италијански СПАЛ.

Спортски сектор, за сада, не открива карте, а с обзиром на досадашњу праксу тешко да ће било шта бити потврђено док то не буде и извесно.

Ипак, и МОНДО из извора у клубу сазнаје да се нешто по овом питању дешава...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар