ОК БиХ: Ко ће наслиједити Ларису и Миралема?

Олимпијски комитет Босне и Херцеговине осми пут бира најуспјешније спортисте Босне и Херцеговине. Прошле године лауреати су били џудисткиња Лариса Церић и фудбалер Миралем Пјанић.

Остали спортови 06.12.2018 | 11:30
ОК БиХ: Ко ће наслиједити Ларису и Миралема?
Манифестација "Избор спортисте године" за 2018. годину биће одржана у четвртак, када ће бити проглашени најуспјешнији у девет категорија.

Главна награда је спортиста године, а осим тога биће изабрани најбољи спортиста и најбоља спортисткиња у сениорској конкуренцији. Такође ће бити проглашен и најуспјешнији тренер, најуспјешнији спортски клуб као и најуспјешнија репрезентација БиХ, те најбољи млади спортисти и спортискиње у јуниорској и кадетској конкуренцији.

Олимпијски комитет БиХ и ове године подијелиће и специјалне награде, међу којима награду Међународног олимпијског комитета, признање за истакнути спортски резултат појединачно и екипно, успјешан дугогодишњи тренерски рад, медијску промоцију олимпијских вриједности, амбасадору спорта као и награду за најбољег спортисту или екипу из породице неолимпијских спортова.

Манифестација ће бити одржана у просторијама Олимпијског музеја/Олимпијског комитета БиХ у Сарајеву с почетком у 19.30 сати.

Извор: мондо.ба/Фена

Коментари / 0

Оставите коментар