Владимир Путин одговорио САД

Руски предсједник Владимир Путин изјавио је да су САД одлучиле да се повуку из Споразума о ракетама средњег домета (ИНФ) давно прије објаве и да ће Москва пратити Америку ако она одлучи да треба да има такве пројектиле.

Свијет 05.12.2018 | 13:30
Владимир Путин одговорио САД
"Та одлука је донесена давно, у тишини, мислили су да ми то нећемо примијетити. Развој тих пројектила је већ у буџету Пентагона", рекао је Путин.

Он је подсјетио да су се САД једнострано повукле и из Споразума против балистичких ракета 2002. године, који је био један од кључних докумената о међународној безбједности, пренио је "Спутњик".

САД су објавиле да ће се повући из ИНФ-а за 60 дана уколико Русија не буде поштовала тај пакт.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Мијо

05.12.2018 15:41

Кога брига сто це рат, ко је убио Давида?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дорис.

05.12.2018 17:16

Тиси залутао овдје је сасвијем друга тема, Тисе пробуди па тражи.

Name

Опа

05.12.2018 18:25

Ово је људи опасно, црвени мајмун је сјео у тенк.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

05.12.2018 23:45

Путин је потпуно у праву..Американце не занима ни твоја ни моја глава нити зивоти насе дјеце..Сједи...размисли и донеси одлуку..Да ли си за добро или лосе својој дјеци? Поприцај мало са људима , умјерених схватања..који не мисле о дзенету нити о рају безусловно..Након тога се јави и клментариси ! Сиротиња само испаста брале мој..неце ове тзв. главесине..То сто је плацено да овдје сири мрзњу су само безимени смрадови и ниста висе ! Ако поцне рат..опет сиротиња гине ..док ови узимају новац и након насдг нестанка це отварати фирме, кафице и имати поново отворено трзисте дроге на које це наса дјеца бити навуцена, а њихова це им продавати и узивати..Маните се људи лазног патриотизма..Ако нас на било који нацин нестане и дјеца це нам нестати..ОСТАЦЕ САМО НЕЉУДСКИ СОЈ И ЉУДСКЕ СРАМОТЕ НА КОЈЕ НЕЦЕМО МОЦИ УТИЦАТИ.. ДОК СМО ЗИВИ...МОЗЕМО УТИЦАТИ ДА ИХ ЗБАЦИМО СА ВЛАСТИ.. Поздрав свима !

Name

Неђо.6.12.2018

06.12.2018 06:55

Иван---Потпуно сте управу,али несмемо заборавити сви ови ратови штосе воде у свету тоје политика ,Америке на челу са,НАТО алијансом.Све ратове штосу водили сами су одлучивали и рушили државе без дозволе савета безбедности,УЕНа.Американци нису поштовали споразуме штосу подписали,а камолу усмени споразум.Што ненападну ,Русију заради Крима,Русија није Србија.

Name

Ооохо

06.12.2018 09:16

Несто не видим да се свјет промијенио на боље од кад је црвени досао на власт, од 2000 до ових дана има висе настрадалих у ратовима него од 1980 до 2000. То је период стагнације црвеногузих,тј. тада се нису убацивали у сукобе( нису висе имали пара), а цим су се докопали поцели су. Ратова је било и бице,ал док имас на обадвије стране јаке "помагаце" гинуце раје висе,а сам рат тезе зауставити. Буди глуп па стани на страну и поведи свој народ у бездан.