''Зауставимо одмазду и покушај гашења ВК Партизан!''

''Невин човек добио отказ због подршке Партизану"! Доскорашњи извршни директор Ватерполо савеза Србије и председник Скупштине ВК Партизан Зоран Аврамовић добио је отказ у ВСС, наводе црно-бели.

Остали спортови 05.12.2018 | 14:15
''Зауставимо одмазду и покушај гашења ВК Партизан!''
Аврамовић је отказ добио само неколико дана пошто је Партизан јавно затражио помоћ како би њихови ватерполисти имали грејање у Спортском центру Бањица.

Како наводе из Партизана, Аврамовић је отказ добио јер је јавно подржао ватерполо првака Србије.

"Председник Скупштине ватерполо клуба Партизан, господин Аврамовић данас је добио отказ у Ватерполо савезу Србије, у којем је годинама успешно обављао функцију извршног директора. Зауставимо одмазду ка Партизану због иступања у јавности. Ватерполо савез Србије није приватно власништво и не смемо дозволити да невини људи добијају отказе због подршке ВК Партизан! 'Добре намере', како је Јеленић јуче окарактерисао своје намере ка ВК Партизан никако да прођу. Јос један гест који указује на апсолутни покушај потпуног уништења најтрофејнијег српског клуба. У име ВК Партизан молимо надлежне да реагују на варварске нападе на клуб. Не заборавимо колико успеха је ВК Партизан донео Србији", написано је на званичном Твитер профилу ВК Партизана. 

Пре неколико дана ВК Партизан је упутио апел да се клубу помогне како би имао грејање током зимске сезоне, а повећу донацију уплатила је и српска естрадна звезда Јелена Карлеуша.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

партизановац.

05.12.2018 13:41

Најавите окупљање свих партизановаца и протесте против намјерног уништавања, не само ваторполо, него и фудбалског, кошаркашког и упоште спортског колектива ПАРТИЗАН. Вучић ће разумјети поруку, неће као болесни навијач звезде бити "неутралан", а иза леђа ово наређивати. Разумјеће он то и видјећете резултата, јер ако буду сви партизановци против њега, не гине му да изгуби власт. Иза свега он стоји, у Србији не можеш попити кафу, а не оставити функционера у савезу без посла зато што хоће да помогне најтрофејнији клуб бивше Југославије.Сад, на протестима, или га обарајте, или уцјењујте будућим изборима, да бар спорт остане спортистима, а не да навијачке групе због политичара удба користи против спорта и честитих људи.

ОДГОВОРИТЕ