То би било озбиљно појачање за Партизан!

Спартин нападач на Партизановом радару! Црно-бели већ неколико пута уживо пратили игре чешког репрезентативца.

Фудбал 06.12.2018 | 21:00
То би било озбиљно појачање за Партизан!
Доласком Зорана Бате Мирковића дефанзивни ред је скоцкан, али мршав учинак у офанзиви коштао је црно-беле великог бодовног заостатка у односу на Црвену звезду. Партизан је тренутно трећепласиран, али на зимски прелазни рок у Хумској гледају као на својеврсну прекретницу и шансу да направе јачи и стабилнији тим који би могао да конкурише за највиши пласман.

Очекује се велики ремонт у офанзивној линији тима, где је највећи терет поднео Рикардо Гомеш. Спортски сектор Партизана нациљао је озбиљно име, чији долазак би представљао појачање за Зорана Бату Мирковића.

Према појединим информацијнама из Хумске на радару црно-белих је повремени чешки репрезентативац и офанзивац прашке Спарте Јосеф Шурал. Реч је о момку рођеном 1990. године, који је до сада за национални тим Чешке одиграо 20 утакмица и постигао један гол. И не само да је Шурал на радару српског вицешампиона, већ су људи из Партизана неколико пута уживо пратили игре момка који је у Спарту стигао 2016. године из Либереца.

Шуралова примарна позиција је нападач, али може да буде подједнако користан и на крилу. До доласка Андрее Страмачонија био је један од најстандарднијих играча Спарте, али најезда странаца у главни град Чешке уздрмала му је позиције. Ипак, Шурал и ове сезоне има више него солидну минутажу на Летни. Одиграо је 12 утакмица и постигао један гол. Добра ствар за црно-беле је чињеница да репрезентативцу Чешке уговор са великом из Прага истиче у јуну наредне године, па би могли да га добију за симболично обештећење.

Добри познаваоци фудбалских прилика сећају се Шурала из дуела чешке Спарте са Црвеном звездом и Спартаком из Суботице.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар