Мицић: Сваки пут се обрадујем, као да је први!

Василије Мицић, српски кошаркашки репрезентативац, дао је своје мишљење о утакмици против Грчке и игрању у националном дресу.

Кошарка 04.12.2018 | 12:15
Мицић: Сваки пут се обрадујем, као да је први!
Србија је победила Грчку са 84:61 и приближила се пласману на Светско првенство 2019. у Кини.

Мицић истиче да је победа против Грчке била веома битна, али и хвали своје саиграче.

"Мислим да је ово једна врло важна победа, без обзира на разлику. Одиграли смо квалитетну утакмицу. Други резултат Грузије и Израела нам иде на руку. Надам се да ћемо у следећем прозору имати прилику сви да се одазовемо", изјавио је Мицић. 

Плејмејкер Ефеса истиче да му је увек лепо док игра за репрезентацију. 

"Увек сам срећан да играм за репрезентацију, јер ја се осећам прелепо док играм. Сваки пут се обрадујем као да је први пут и увек ће тако бити. Следећа утакмица је са Естонијом и она уопште није лак противник". 

Мицић игра фантастично у свом клубу, а као признање за свој рад добио је награду МВП-а Евролиге за месец новембар. Турски клуб је Србији изашао у сусрет јер је Василију допустио да игра за репрезентацију у мечу против Грчке. 

"У петак је Реал, биће веома тешка утакмица, али смо до сада показали да имамо квалитет. Срећан сам, то је награда за мој рад и трудићу се да тако наставим. Драго ми је да је клуб изашао у сусрет (за репрезентацију Србије), срећан сам што је клуб тако одреаговао и надам се да ће тако бити и у следећем (прозору)", јасан је Мицић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар