Јовић: Хук са трибина нам је дао енергију!

Радуљица: Ово је наш ниво! Српски кошаркаш Стефан Јовић захвалио се публици у "Пиониру" на подршци и важној улози у победи над Грчком 84:61 која је приближила "Орлове" Светском првенству.

Кошарка 04.12.2018 | 11:15
Јовић: Хук са трибина нам је дао енергију!
Два кола пре краја квалификација за Мундобаскет Србија има победу више од Грузије с којом има бољи међусобни скор, а два од Израела који дочекује у последњем мечу у фебруару.

Јовић је био најефикаснији појединац у тиму Александра Ђорђевића са 22 поена уз четири асистенције.

"Драго ми је што је била пуна дворана, што смо имали подршку и у тренуцима када нисмо играли најбоље десио се хук са трибина који нам је дао енергију да одговоримо на слабији период. Хвала публици на оданоси, подршци и ето, један корак ближе Кини", рекао је Јовић.

Јовића је најбоље пратио Мирослав Радуљица са 13 поена, шест асистенција и пет скокова, а после меча је био врло задовољан нивоом игре селекције.

"Битно је да смо показали да можемо да играмо на нивоу на који сте сви ви па и ми навикли, а то су јака одбрана, добра додавања. Још мало мање грешака, пада нам концентрација у неким моментима, али то ће све да се реши. Играли смо агресивно од првог момента, како би ова репрезентација и требало да игра. Немамо право на изговоре, идемо даље, гурамо даље. Ово је врло битна победа, сјајна публика, лепо је играти овде. Једна добра ствар ових "прозора" је да играмо пред нашом публиком што много волимо",рекао је Радуљица.

Последњи квалификациони "прозор" је у фебруару, Србија прво гостује Естонији 21, а потом у мечу одлуке дочекује Израел 24.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар