Главаш: "Змајеви" могу на ЕУРО!

Влатко Главаш, бивши капитен репрезентације БиХ вјерује да ће изабраници Роберта Просинечког изборити једно од прва два мјеста у групи и пласирати се на ЕУРО 2020. године.

Фудбал 05.12.2018 | 17:00
Главаш: "Змајеви" могу на ЕУРО!
Репрезентација БиХ је у јучерашњем жријебу у Даблину за противнике у групи Ј добила Италију, Финску, Грчку, Јерменију и Лихтенштајн, а Главаш је увјерен да ће се БиХ заједно с Италијом пласирати на ЕУРО.

“Група није нимало лагана, али је сигурно да се ми можемо носити са свима. Између нас, Италије и Грчке тражит ће се два путника. Наравно, ми можемо сваког побиједити. Италија је један од фаворита иако не игра на неком нивоу. Бољи смо од Грчке која је традиционално неугодан противник. Финска се такођер мора респектовати. Мислим да ћемо из Лиге нација задржати оно што нам даје оптимизам да ћемо отићи на европско првенсто”, рекао је Главаш за Фену.

Сматра да је репрезентација БиХ у жријебу могла проћи и боље, с обзиром на то да је из четвртог "шешира" извукла најтежег противника Грчку, с којом је играла и у прошлим квалификацијама.

“Наравно, волио бих да није Грчка иако смо ми боље репрезентација. Но, због њиховог начина игре тешко је играти с њима. Али, као што сам рекао, надам се да ми уз Италију идемо на европско првенство”, закључио је Главаш.

Репрезентација БиХ први меч у квалификацијама игра 23. марта против Јерменије на свом терену, а три дана касније дочекује Грчку. Први меч с Италијом изабраници Роберта Просинечког играју 11. јуна у гостима.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар