Данас би напунила 41 годину

Филипа Каписоду, брата рукометаша Петра Каписоде срела је на мору у Црној Гори 2008. године, а упознали су се неколико месеци касније на његово инсистирање.

Забава 03.12.2018 | 14:41
Данас би напунила 41 годину
Ксенија Пајчин остала је упамћена као бистра девојка, пуна енергије и живота, а њене колеге истичу да није било оданијег пријатеља. Рођена је 3.12.1977. године у Београду. Завршила је основну школу "Филип Кљајић Фића“ на Бановом брду, а потом и пету економску у Раковици. Још као девојчица показивала је таленат за плес. Бавила се певањем и играњем.

Каријеру је започела играјући по дискотекама, а потом се нашла и у естрадним водама, када је постала члан групе “Дак” и снимила песму “Дачо, волим те”, која је постала хит деведесетих година.

Филипа Каписоду, брата рукометаша Петра Каписоде срела је на мору у Црној Гори 2008. године, а упознали су се неколико месеци касније на његово инсистирање. Одмах су започели везу која је била пуна љубави, али и љубоморе и турбулентности.

- Никада ме нико није волео оволико као Филип. Не морамо ни да говоримо, довољно је само да се погледамо. Познаје ме боље него што ја себе знам - причала је Ксенија пријатељима.

Да је љубомора обострана показала је и Ксенија која се оштро противила Каписодином учешћу у ВИП "Великом брату". Међутим, он је ипак ушао у кућу на месец дана, и Ксенија је то веома тешко поднела. Уследио је раскид, али и помирење након одређеног периода.

Према наводима медија, Каписода је држао пиштољ на Ксенијином челу пре него што је испалио смртоносни хитац, а трагови барута на њеним рукама указивали су на то да је певачица покушала да одгурне пиштољ. Одмах након првог пуцња, Филип је ставио цев себи у уста и повукао обарач.

Беживотна тела у локвама крви, у стану у Никшићкој улици, пронашла је Ксенијина мајка Љубица.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар