ФРА: Марсељ опет разочарао, Радоњић ни на клупи!

Звиждуци на Велодрому! Шта ради ово дете, какве голове даје, шта је у тој нози?! Великани, дрешите кесе! Француска је лансирала нову звезду.

Фудбал 02.12.2018 | 21:10
ФРА: Марсељ опет разочарао, Радоњић ни на клупи!
Таман када Марсељ обрадује навијаче и најави раст форме, уследи болно призмљење. После две победе у претходна два кола, великан је данас опет кикснуо. Бод са Велодрома је однео скромни Ремс који је извукао реми без голова – 0:0.

И не само што је Марсељ морао да се задовољи бодом, него је могао да остане и без њега на крају!

Домаћи навијачи су навикли да се Марсељ мучи против “малих” тимова на Велодрому. Екипа РудијаГарсије је доминирала у првом полувремену, створила неколико шанси, али није успела да затресе мрежу због чега су се чули спорадични звиждуци на полувремену. Блистао је Менди на голу гостију.

Ремс је био безопасан, али је зато почео да прети у другом полувремену. У других 45 минута је Марсељ био све нервознији, а Ремс све опаснији па је голман Манданда фантастичном парадом у 82. минуту спречио шок на Велодрому, а одмах после тога је Ремс имао још једну фантастичну прилику. На крају су сви морали да буду задовољни ремијем, али ни и навијачи који су извиждали домаће фудбалере.

Иначе, српски репрезентативац Немања Радоњић није био ни на клупи Марсеља.

Шта ради ово дете, какве голове даје, шта је у тој нози?! Великани, дрешите кесе! Француска је лансирала нову звезду.

Када је Рен претпрошлог лета издвојио великих 17.000.000 евра за трансфер 19-годишњег Исмаиле Сараиз Меца, многи су их гледали са подозрењем. Деловало је да су пожурили са младим Сенегалцем и да су се превише залетели.

Сар је у првој сезони постигао пет голова и уписао исто толико асистенција, али се у појединим моментима видело да има нешто експлозивно код тог момка. Нешто што може да га лансира међу звезде. Брзина и дриблинг су одмах упадали у очи, али временом се као његово најјаче оружје издвојио страшан шут. Поготово када “пласиркама” гађа супротан угао гола.

Требало је му је времена да наштелује нишане, али када је то урадио, почео је да постиже спектакуларне голове!

Данас је то урадио још једном. Сар је постигао чудесан гол за Рен у мечу против Стразбура. Кренуо је у соло продор са левог крила, ушао у средину, погледао, нациљао и на невероватан начин пласирао лопту у рашље супротног угла. Гледајте и уживајте…

И није му први пут да постиже овакве голове. На почетку сезоне је у Лиги Европе постигао још лепши гол у против Јаблонеца и истакао кандидатуру за најлепши гол сезоне. А и раније погађао на сличан начин као данас.

Летос се помињало да су за Сара заинтересовани Манчестер Јунајед, Челси, Ливерпул, Арсенал, Јувентус… И да је цена 50.000.000 евра. А још раније док је играо у Мецу је прошао све филтере Барсиних скаута и чак имао понуду да пређе на Камп Ноу. Изабрао је другачији пут и прешао у Рен. Барса га и даље има на радару… Време је за неки већи клуб у каријери овог момка.

ФРАНЦУСКА 1 - 15. КОЛО

Петак
Сент Етјен - Нант 3:0 (0:0)
/Берић 72, Казри 84, Колоџејчак 90/
 
Субота
Лил - Лион 2:2 (2:0)
/Реми 17, Пепе 28 - Траоре 63, Дембеле 86/ 

Монако - Монпеље 1:2 (1:0)
/Тилеманс 42 - Лаборд 81, Шкулетић 86/

Ним - Амијен 3:0 (1:0)
/Буанга 45, Алиуи 76, 87/ 

Генган - Ница 0:0 

Анже - Каен 1:1 (0:0)
/Капел 50 - Буве 62/

Недеља
Тулуз - Дижон 2:2 (0:1)
/Градел 72, Леја 77 - Агер 24, Абеид 69/

Марсељ - Ремс 0:0

Рен - Стразбур 1:4 (1:2)
/Сар 9 - Томасон 20, Мартен 32 пенал, 50 пенал, Мартинез 77/

21.00: Бордо - ПСЖ

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар