Вељовићева: Хрвати и ми смо јако блиски!

Ово ми се никада није десило! Маријана Вељовић, женски тениски судија из Србије, била је гост на ТВ Прва где је причала о недавном финалу Дејвис купа, али и другим стварима.

Тенис 05.12.2018 | 21:30
Вељовићева: Хрвати и ми смо јако блиски!
Вељовићева је била главни арбитар у великом финалу у којем је Хрватска победила Француску и тиме други пут у историји освојила престижно такмичење.

Осим титуле хрватског тима, финале су обележили и навијачи нама суседне земље који су посветили песму рођеној Крагујевчанки.

"Било је интересантно то све што се дешавало у Лилу. Неочекивано да навијачи реагују на тај начин. Хрвати и ми смо јако блиски и верујем да им је било драго да неко из Србије суди тај сусрета. Самим тим што је Хрватска победила, онда је срећа све них обузела и реаговали су јако симпатично", рекла је Вељовићева гостујући у јутарњем програму на ТВ Прва. 

На питање да ли је она можда имала неких непријатности што Српкиња дели правду на мечу Хрватске, Маријана је рекла: "Не, генерално, мислим да немамо с тим проблема у спорту". 

Када је још једном погледала симпатичан видео како јој Хрвати певају песму, Вељовићева је казала: "И даље ми је симпатично. Ово ми се никада није десило, да ми овако певају песму". 

Наравно, Вељовићева је у финалу судила максимално објективно и с њене стране није било никакве помоћи хрватском тиму. 

"Наравно да не, ми само радимо свој посао. Кажу да смо им донели срећу сваки пут када победе", рекла је она и додала ко јој је узор у овом послу: 

"Узор ми је и даље Карлос Рамос. Он ми је био ментор, свиђа ми се његов начин суђења, комуникација". 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар