Овај танго је званично готов!

"Агонија" око развода познатог пара је званично завршена.

Свијет 02.12.2018 | 10:30
Овај танго је званично готов!
Некадашњи славни пар Анђелина Џоли и Бред Пит започели су своју романсу на снимању филма "Господин и госпођа Смит". Били су заједно више од десет година након тога, у браку двије године и дијелили су заједно шесторо деце - троје биолошке и троје усвојене.

Након објаве да се разводе 2016. године услиједила је "крвава" бракоразводна парница, гдје се пар међусобно "пљувао" по медијима, а глумица је чак оптужила бившег партнера да је био насилан према дјеци због чега је услиједила истрага која га је ослободила сваке сумње да се то догодило.

Ипак, највећи проблем је био подјела старатељства над дјецом, а адвокатица Џолијеве, Саманта Блеј Деџин, најзад је обавијестила јавност да је и то ријешено на суду и да је договор око старатељства постигнут након двије године жестоке битне, преноси "Ројтерс".

"Договор око старатељства постигнут је прије двије недјеље и обје стране су га потписале, као и судија", рекла је адвокатица.

Детаљи тог договора, односно, ко је добио старатељство над ким и под којим условима, нису познати јавности и повјерљиви су да би се зашититио интерес дјеце, додала је она.

Извор близак глумици рекао је за "ДаилyМаил Онлине" да је она "веома задовољна што може да настави даље и срећна због прогреса у циљу здравља њихове породице".

У то име, подсјетите се момента када су на великим екранима били у великој љубави:



(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Са стране

02.12.2018 09:46

Дуго је издржао са овом кучком!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.12.2018 15:08

Браво...

Name

Рр

02.12.2018 13:48

Џенифер Анистон је била права жена за њега

ОДГОВОРИТЕ