Канзас Сити отпустио младу звијезду због ударања жене!

Канзас Сити Чифси отпустили су једног од најбољих ранинбекова НФЛ Карима Ханта због снимка на којем гуши и удара жену.

Остали спортови 03.12.2018 | 14:30
Канзас Сити отпустио младу звијезду због ударања жене!
Снимак је направљен у хотелу у Кливленду у фебруару, а објавио га је амерички портал ТМЗ у петак.

Чифси су саопштили да су разговарали са 23-годишњим Хантом у вези са инцидентом с почетка године, али да он није био искрен, што је снимак потврдио.

Хант, који је у августу изјавио да је "научио лекцију и да је концентрисан на фудбал" је сада истакао "дубоко жаљење због онога што је урадио и да се нада да ће наставити даље". 

Полиција Кливленда је потврдила лиги да нико није ухапшен због инцидента нити је против Ханта подигнута оптужница. 

Према полицијском извештају сведок напада је рекао да је Хант је затекао две жене са човеком кога познаје када се вратио у хотелску собу ујутру 10. фебруара. 

Рекао је женама да оду када је сазнао да имају 19 година. Једна од жена је рекла да јој је наређено да оде након што је одбила да буде са једном од људи који су били са Хантом у соби.



Сведок је рекао да је једна од жена викала на ходнилу и лупала вратима собе након чега је избачена из хотела. Један од мушкараца који су били са Хантом је рекао полицији да је жена вређала НФЛ играча на расној основи пре него што је он напао.

Хант је тек друго годину у НФЛ, био је 86. пик треће рунде драфта 2017, а већ у руки сезони је предводио лигу по броју претрчаних јарди прошле сезоне са 1.327, а оборио је и рекорд Чифса са 1.782 јарде из "скримиџа".

Постао је први играч у историји НФЛ који је каријеру почео са тачдауном од најмање 50 јарди у три узастопне утакмице. У текућој сезони је пети ранинбек са 824 јарде, а на 11 утакмица је истрчао и ухватио по седам тачдауна.

Чифси су један од фаворита за пласман у Супербоул, лидери су Америчке фудбалске конференције (АФЦ) са скором 9-2. Нема сумње да су им без Ханта шансе умањене.

НФЛ је ставио Ханта на листу "Комесарових изузетака" која значи да не може да тренира, игра нити да присуствује утакмицама.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар