Како је Меган Маркл успјела да завади браћу?

Тензије међу браћом биле су толико јаке да је на крају у све морао да се умеша и принц Чарлс.

Забава 01.12.2018 | 10:33
Како је Меган Маркл успјела да завади браћу?
Већ дуже време шушка се да се донедавно изразито блиска и повезана браћа више и не слажу добро. Да се ситуација додатно закомпликовала, показало је и то што принц Хари намерава да се исели из Кенсингтонске палате, а све је наводно почело због – девојке!

Принц Хари наводно није могао да сакрије разочарање када је схватио како његов старији брат, принц Вилијам, баш и не дели одушевљење његовом тада још увек вереницом Меган Маркл. Харију је тада јако засметало то што његов брат не покушава нимало да се потруди да његовој будућој супрузи олакша улазак у краљевску породицу.

Како је открио извор близак краљевској породици, тензије међу браћом биле су толико јаке да је на крају у све морао да се умеша и принц Чарлс, који се одлучио на драстичан потез и захтевао од Вилијама и Кејт да позову Харија и Меган да са њима проведу Божић у Норфолку.

– Харију је засметало то што Вилијам није одушевљен Меган и то му је рекао у лице. То је узроковало напету ситуацију коју ју онда решио Чарлс и замолио Вилијама да се бар потруди да прихвати Меган –открио је извор.

Војвода и војвоткиња од Сасекса на крају су прошли Божић дочекали у Анмер Холу у Норфолку са Вилијамом и Кејт Мидлтон, а потом су се придружили краљици Елизабети и остатку породице на божићном ручку у Сандрингему.

Исти извор рекао је да су Кејт и Меган потпуно различите особе, које немају пуно тога заједничког, али, с друге стране, због породице се труде да пређу преко свега.

– Истина је да у Кенсингтонској палати једноставно нема довољно места за све, па им је Виндзор био једна од опција за становање и пре самог венчања – закључује извор.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар