Вељковић: Кејн ми је показао како се стиже до врха!

Фудбалер Вердера Милош Вељковић изјавио је да је голгетер Тотенхема Хари Кејн имао великог утицаја на његову каријеру.

Фудбал 04.12.2018 | 14:00
Вељковић: Кејн ми је показао како се стиже до врха!
Вељковић, који је пре две године напустио лондонски клуб, открио је шта је научио од репрезентативца Енглеске који већ неколико сезона игра у великој фроми.

"Играо сам често са Кејном, нарочито у другом тиму. Већ тада је показивао да је велики играч са посебним инстинктом за гол и одличном техником. Неколико пута је био на позајмици, али није му свуда ишло. Ипак, није одустајао", рекао је Вељковић.

Репрезентативац Србије каже да су му Кејнови савети много значили.

"Сећам се разговора са њим док је био на позајмици у Норичу. Имао је прелом стопала и дуго је паузирао. Рекао ми је да ће потпуно променити начин живота. Све је урадио како је рекао, променио је начин тренирања, био је на дијети. Исплатило му се, много сам научио од њега", додао је Вељковић.

Вељковић је у Тотенхему био једно време и са Луком Модрићем.

"Његове техничке способности са лоптом су невероватне. Могу да кажем да дуго нисам тренирао са бољим играчем. Нажалост, никада нисмо играли заједно на једној утакмици".

Дефанзивац екипе из Бремена је похвалио и колегу из репрезентације, Сергеја Милинковића-Савића.

"Иста смо генерација, играли смо заједно за млађе селекције Србије, када смо освојили Европско играча до 19 година и Светско првенство за играче до 20 година. Знао сам да ће далеко да догура. Сада је играч топ класе који може да игра за било који велики европски клуб", закључио је Вељковић у разговору за портал "Гоал".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар