Борјан: Како смо побиједили Ливерпул, можемо и ПСЖ!

Голман Црвене звезде Милан Борјан рекао је да су његову екипу коштале грешке у утакмици против Наполија у Лиги шампиона.

Фудбал 29.11.2018 | 19:20
Борјан: Како смо побиједили Ливерпул, можемо и ПСЖ!
Борјан је додао да ће црвено-бели у последњој утакмици дати све од себе се пласирају у Лигу Европе.

"Коштале су нас наше грешке, примили смо три гола али идемо даље. Генерално смо играли супер, треба да наставимо и да следеће године пробамо да играмо са више искуства и да пробамо нешто да направимо у Лиги шампиона", рекао је Борјан после утакмице.

Звезда је изгубила 3:1 у Напуљу па је последња је у групи са четири бода.

"Много стандардних играча нам је фалило али ми смо тим, борили смо се, дали смо све од себе. Честитам момцима на борбености, одиграли су добро меч, али изгубили смо. Треба да подигнемо главу и да се окренемо нашем првенству, да узмемо дуплу круну и да следеће године опет изборимо Лигу шампиона", навео је голман црвено-белих.

Звезда у последњем колу игра против Пари Сен Жермена, 11. децембра у Београду и уз друге резултате, могла би да заузме треће место и пласира се у Лигу Европа.

"Још смо у игри за Лигу Европе, има шансе. Играмо против јаког противника, даћемо све од себе, никад се не зна, можда и прођемо, зависи од резултата. Како смо победили Ливерпул пред нашим навијачима тако можемо да изнендадимо Пари Сен Жермен. Ми смо неискусна екипа, момци треба да буду поносни што смо догурали довде. Нико није очекивао да ћемо да освојимо четири бода у групи, али успели смо. Имамо још једну утакмицу и никад се не зна. У свакој утакмици идемо на победу поготово пред нашим навијачима. Треба да изађемо са доста 'мушких ствари', да пробао да победимо и дамо максимум", додао је Борјан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар