Паркер креће јако у Евролиги!

15. 000. 000 и напад на фајнал фор!!! То су жеље, видећемо каква је реалност. . .

Кошарка 04.12.2018 | 14:30
Паркер креће јако у Евролиги!
Асвел из Вилербана играће Евролигу од сезоне 2019/20, потврдили су званично челници елитног такмичења оно што се одавно знало. Клуб са највише титула у француској и некада редовни учесник тог такмичења -додуше у оном старом формату - добио је двогодишњу лиценцу, а његов први човек Тони Паркер изнео је прве планове из којих се може закључити да Асвел неће бити топовска храни ни за кога.

"Мој сан је да дођемо у ситуацију да имамо буџет од 15.000.000 евра за прву сезону. Ако у томе успемо, а верујем да хоћемо, онда можемо да будемо конкурентни и да се боримо за фајнал фор. Као Жалгирис прошле сезоне", казао је четвороструки НБА шампион са Сан Антонио Спарсима.  

Паркер не крије да се Асвел неће задовољити с две године учешћа. Он жели да његов клуб постане редован и стабилан члан елите...

"Вајлд карту имамо за наредне две сезоне. Те две године искористићемо да наставимо да испуњавамо све стандарде Евролиге. Наш главни циљ је изградња велике хале која ће имати "пуно радно време". У суштини, желимо да имамо све услове као највећи клубови, да постанемо велики клуб, део елите", закључио Паркер.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар