Лукакуов пост у Театру снова траје 919 минута!

Нападач Манчестер јунајтеда Ромелу Лукаку нашао се на мети жестоких критика пошто поново није успео да постигне гол на "Олд Трафорду".

Фудбал 30.11.2018 | 23:32
Лукакуов пост у Театру снова траје 919 минута!
Јунајтед је победио Јанг Бојс са 1:0 голом Маруана Фелаинија у првом минуту надокнаде времена, а Лукаку, који је играо у поседњих 25 минута био је асистент.

Ипак, ни то му није помогло да избегне критике пошто је наставио са постом када је реч о головима на домаћем терену. Статистичари су израчунали да мрежу противника на Театру снова није затресао већ 919 минута.

То је нешто више од 15 сати без постигнутог гола, а подсећања ради, последњи пут се радовао још 31. марта на утакмици са Свонсијем коју је Јунајтед добио са 2:0.

Много тога се издешавало од тада, па су рецимо израчунали да је у од тада до данас Манчестер сити постигао чак 83 гола или да је Лукакуов клупски колега Алексис Санчез добио 12 милиона фунти само кроз плату.

Како год било, Лукакуа су навијачи исмејавали и због ужасног првог контакта са лоптом. Многи кажу да је то највећа мана у игри белгијског репрезентативца.

"Седам година нисам пипнуо лопту али могу да се кладим да је мој први контакт бољи од Лукакуовог", био је један од мноштва коментара на Твитеру.

Ипак, да не буде све црно, Лукаку је био веома добар у наступима за Белгију за коју је од 31. марта до данас постигао 11 голова. У овој сезони, четири пута је био стрелац за Јунајтед, али ниједном није затресао мрежу на Олд Трафорду.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар