Снијег направио проблем возачима

Киша која је цијели дан падала на подручју наше земље, током послијеподневних сати прерасла је у снијег.

Босна и Херцеговина 27.11.2018 | 22:31
Снијег направио проблем возачима
Бијели покривач прекрио је путне правце на вишим предјелима, па тако из БИХАМК-а савјетују возаче да на пут не крећу без зимске опреме и да возе максимално опрезно.

Како нам јављају наши читаоци, снијег је већ покрио Романију и поједине дијелове Фоче, а како смо и раније писали, снијег је већ стигао и на бх. планине, те су се у вечерњим сатима забијелиле Бјелашница, Јахорина и Влашић.



Снијег је већ почео правити проблеме возачима на путним правцима у БиХ, а како нам је јавио један читалац, један камион се заглавио на путу Сутјеска-Фоча.

Према најавама Федералног хидрометеоролошког завода, и сутра ће у нашој земљи преовладавати облачно вријеме са снијегом. Главнина падавина очекује се прије подне, а у другој половини дана доћи ће до слабљења падавина. Температура зрака у Босни већином између -4 и 1 степен, а у Херцеговини између 4 и 9 степени.

У Сарајеву ће бити облачно са слабијим снијегом прије пдоне, а средином дана се очекује престанак падавина. Температура зрака износит ће између -2 и 0 степени, саопштено је из ФХМЗ.

Извор: Аваз

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миладин лимар

27.11.2018 23:14

Изненадио их сњег крајем новембра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чувари плаже

28.11.2018 06:08

Прве 3 пахуље и одмах проблем?!!

ОДГОВОРИТЕ