Видео: Умало остадосмо без Стефа Карија!

Плеј Голден Стејта доживео озбиљан судар, али на срећу је прошао без повреда.

Кошарка 29.11.2018 | 20:45
Видео: Умало остадосмо без Стефа Карија!
Немали број кошаркаша изгубио је живот за воланом. Да не ређамо сада, али само се сетимо наших Радивоја Жућка Кораћа и Дражена Петровића. А чаробна игра испод кошева умало је у саобраћајној несрећи остала без тренутно најбољег плејмејкера Стефа Карија.

Вођа Голден Стејт Вориорса је у петак доживео озбиљан судар на аутопуту у Оукленду (предграђе Сан Франциска), и то ни крив ни дужан, када је на његов "порше" налетео сребрни "лексус" при пуној брзини над којим је возач из неког разлога изгубио контролу. Иако снимак делује заиста застрашујуће, пошто су аутомобили потом ударили и у заштитну баријеру, Кари је из кола изашао без огреботине, али наравно у шоку. Чувени кошаркаш је потом на твитеру написао да "се треба подсећати да је све време Бог велики", очигледно се захваливши небесима на томе што је остао неповређен.

Стеф Кари због повреде није играо последњих осам мечева за Голден Стеј Вориорсе, због чега ови имају проблема у последње време, али се очекује да ће се враити у тим, ако не у Торонту, онда убрзо.



Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар