ЛШ: Луковић открива Италијанима...

Звезда ће покушати да не изгуби, нико није веровао да ће ово урадити у Лиги шампиона! „Нико није очекивао победу над Ливерпулом. Не знам да ли може да се стигне до позитивног резултата, али они ће покушати то да учине“, рекао је некадашњи дефанзивац црвено-белих.

Фудбал 28.11.2018 | 10:45
ЛШ: Луковић открива Италијанима...
Бивши капитен Црвене звезде, али и дефанзивац Удинезеа и Асколија, Александар Луковић, покушао је Италијанима донекле да дочара у каквом расположењу српски шампион стиже на сутрашњи меч на Сан Паолу.

Црвено-бели су у најтежој групи Лиге шампиона освојили невероватна четири бода, а у среду од 21 час покушаће да приреде још једну сензацију.

"Нико пред почетак Лиге шампиона није очекивао да Црвена звезда може да уради овако добре ствари у овој групи. Нико није очекивао победу над Ливерпулом. Не знам да ли може да се стигне до позитивног резултата, али они ће покушати то да учине", рекао је Луковић за РМЦ Спорт.

Да ли је могуће упоредити ову Црвену звезду и ону из првог меча с Наполијем?

"Они су сада бољи, протеклих недеља су изузетно напредовали у игри. Као што сам већ рекао, нико није мислио да Црвена звезда може да буде конкурентна, али су јој позитивни резултати помогли у томе. Тим је одличан, тренер (Владан Милојевић, прим. аут.) их изузетнмо добро води и на Сан Паолу ће покушати да не изгубе".

Каква је атмосфеа око тима?

"Веома пријатна. Верује се у успех у Европи, један тим игра у првенству, а други у Лиги шампиона. У претходној утакмици у првенству било је доста промена, у среду ће на терену бити тим који је до сада играо у Лиги шампиона".

Хоће ли бити присутан велики број навијача Црвне звезде?

"Дефинитивно. Такође, очекујем и долазак великог броја Срба који живе у Италији. Сви се много радују овој утакмици, јер је Црвена звезда дуго чекала ово такмичење и многи желе да је виде на терену".

Екипа Карла Анћелотија је до сада можда и највише показала у Групи Ц.

"Мислим да играју најбољи фудбал у групи. Направљен је погрешан корак после репрезентативне паузе, али ово је свакако снажан тим са квалитетним играчима. Понављам, што се мене тиче, играју најбољи фудбал у овој групи", закључио је Луковић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар