Лотито: Продаја Сергеја? Никад не реци никад!

Предсједник Лација Клаудио Лотито дао загонетан одговор о могућем трансферу репрезентативца Србије Сергеја Милинковић Савића.

Фудбал 30.11.2018 | 14:00
Лотито: Продаја Сергеја? Никад не реци никад!
Српски фудбалер је раније ове сезоне продужио уговор са клубом из Рима до 2023. године, али се често појављују спекулације о његовој будућности и преласку у неки други клуб - од Јувентуса до Манчестер јунајтеда.

Посљедње гласине у италијанским медијима су помињале Милан, који је према тврдњама угледног листа "Коријере дела Сера" наводно понудио 120 милиона евра за трансфер везисте "орлова" у љетњем прелазном року.

"Милан је понудио 30 милиона евра да доведе Милинковић Савића на позајмицу са опцијом откупа уговора на љето уз додатних 90 милиона евра. Лацио је ту понуду одбио", навео је италијански дневник у недјељу.

Све наводне понуде и раније је глатко одбијао први човјек небеско-плавих Клаудио Лотито, међутим у изјави за "Раи Радио" је дао двосмислен одговор на питање о Сергејевој будућности.

"Он има петогодишњи уговор и не желимо да га продамо јер је одличан играч, али у животу никад не реци никад", рекао је Лотито и демантовао да су га јуче конктактирали из клуба са "Сан СИра".

"У сваком случају у недјељу ме Милан није питао за њега", подвукао је предсједник Римљана.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар