Такмичење 16 средњих школа

У периоду од 29. новенбра до 8. децембра у Београду одржава се такмичење у рјешавању пословне студије случаја, Хигх Сцхоол Цасе Цомпетитион, у организацији највеће студентске менаџмент консалтинг организације у региону, Цасе Студy Цлуб, и Факултета организационих наука.

Србија 27.11.2018 | 15:16
Такмичење 16 средњих школа
Више од четрдесет тимова које ће чинити ученици из четрнаест средњих школа са територије Београда и његове шире околине имаће прилику да се по први пут сусретну са рјешавањем реалног пословног проблема задатог од стране компанија које подржавају наш пројекат.

Свечано отварање пројекта и представљање студије случаја одржаће се на Факултету организационих наука у Београду, 29. новембра, с почетком у 18х. Такмичари ће након тога учествовати у радионицама едукативног карактера које ће им помоћи у даљем рјешавању задатог проблема, након чега ће, 5. децембра, такмичари излагати своја рјешења у полуфиналу такмичења и бити оцијењени од стране стручног жирија.

Тимови који се буду пласирали у финале такмичења радиће са менторима како би што боље представили своје рјешење на финалној презентацији.

Финалано излагање најбољих тимова одржаће се 8. децембра у 18х на Факултету организационих наука.

Циљ такмичења јесте да ученицима средњих школа приближимо сферу бизнис пословања и пружимо им прилику да стекну вјештине које ће им користити касније, али и стекну нова познанства.

За тимове који се буду пласирали у финале такмичења обезбијеђене су многобројне награде од стране наших партнерских компанија.

Спонзори овогодишњег такмичења су Цоца Цола Хеллениц и Јаффа Црвенка, од којих ће једна представити пословни изазов.

Позивамо све заинтересоване да се пријаве и опробају у решавању пословне студије случаја, надограде своје презентационе вештине и направе своје прве кораке у свету бизниса, саопштено је из Хигх Сцхоол Цасе Цомпетитион.  

Више информација, као и линк за пријаву на такмичење, можете пронаћи на Фацебоок (Хигх Сцхоол Цасе Цомпетитион) и Инстаграм страницама (@хигхсцхоолцасецомпетитион).

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар