Павков: Вјерујем у пролаз у нокаут фазу ЛШ!

Милан Павков, фудбалер Црвене звезде, одговорао је на питања навијача у новој епизоди емисији "Звездађи питају".  Павков о популарности, Жигићу, сузама. . .  Звездин центарфор говорио за клупски сајт о недељама своје велике популарности.

Фудбал 25.11.2018 | 18:45
Павков: Вјерујем у пролаз у нокаут фазу ЛШ!
Снажни нападач је у београдској ноћи против Ливерпула заувек ушао у срца навијача који су тако били додатно инспирисани и путем Твитера су имали прилику да поставе питање, а он је на најзанимљивија одговарао.

Павков је, између осталог, открио и ко му је био идол, да ли му је гол Николе Жигића против Роме лепши од његовог, осврнуо се и на то што је добио улицу, као и на то да ли би више волео погодак у дербију за титулу или у Напуљу за европску јесен.

Одговорио је и на питање када је плакао због фудбала и како се осећа због тога што му је певала цела Маракана, као и на питање да ли мисли да Звезда може да прође у нокаут фазу Лиге шампиона.

Фудбалери Црвене звезде у среду се састају са Наполијем у претпоследњем колу елитног фудбалско такмичења.



Љубимац навијача Црвене звезде, Милан Павков запалио је "Маракану" у утакмици против Ливерпула и уз то доживео повреду задње ложе због које још није заиграо.

У међувремену се опорављао, примао честитке, поздрављао навијаче пред својом зградом у Београду и примао посете (укључујући и екипу ТВ Арена спорт) у породичној кући у Бегечу код Новог Сада.

Док се труди да се спреми за меч против Наполија (среда, 21.00), Звездин центарфор је у разговору за клупски сајт одговарао на питања навијача, која су се (очекивано) највише односила на меч против вицешампиона Европе и на његове поготке за коначних 2:0.

Павков је поновио да му је Никола Жигић био узор због стила игре и потом је био упитан да упореди свој гол против Ливерпула са оним који је његов претходник у Звездином нападу постигао против Роме 2005.

"И један и други су лепи. Мени је мој дражи, али рекао бих да је Жигићев лепши", рекао је он.

С обзиром на то да га навијачи "салећу" претходних недеља, Павков је причао и о великој популарности.

"Са славом се носим добро, не ствара ми притисак и импонује ми то... Чуо сам и за 'своју' улицу на Златибору. Драго ми је, а не знам колико је то истина. У сваком случају ми прија".

Звездин шпиц рекао је и да је још под утиском клицања навијача на крају меча против Ливерпула.

"Још не могу да верујем да ми је посвећена песма", додао је он.

Једно од питања гласило је - "Да ли си икад заплакао од среће?"

"Нисам емотиван, нисам плакао никад. Јесам једном кад смо изгубили".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар