Митровић? Један од најбољих нападача на свијету!

Тренер Фулама Клаудио Ранијери хвали Србина после премијере на клупи Котаџерса.

Фудбал 25.11.2018 | 14:15
Митровић? Један од најбољих нападача на свијету!
Једна утакмица под вођством Клаудија Ранијерија била је довољна Александру Митровићу да се разбуди и врати у голгетерску форму у Премијер лиги.

Задовољни су сви у Лондону после "брејса" српског репрезентативца на мечу са Саутемптоном, посебно нови тренер који каже да нема дилему ко му је први нападач.

"За мене, Митровић је један од најбољих нападача у Европи. Када кажем у Европи, мислим на свет. Има само 24 године, фантастичан је и важно је само да добије правовремено лопту", каже Италијан. 

Ипак, много више од напада искусног стручњака брине одбрана. Фуламова последња линија примила је 33 гола на 13 утакмица па трофејни тренер каже да му је главни задатак да закрпи где цури.

"Тим мора да ме слуша, посебно када је реч о постављању у одбрани. Морамо више да трчимо јер само тако можемо да спречимо ривала да се размахне. Замолио сам играче да не одустају, да играју до самог краја. Очекује нас тежак посао, много рада како бисмо се тактички поправили."

Тренер Фулама не жели еуфорију после једног тријумфа.

"Сви су срећни, али ово је само мали корак за клуб на путу који неће бити лак. Неће нам бити лагодно, али верујем у успех на крају", закључио је Ранијери.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар