ПЛ БиХ: Жељо пао у Крупи, Манијаци - играте као п****е!

Посљедњепласирани тим Премијер лиге савладао Жељезничар, Зрињски славио на Тушњу.  Потоп Челика на рођенданском слављу "Робијаша"! Младост из Добоја код Какња декласирала је Челик у Зеници на прослави 30. рођендана навијача Челика - 0:3 (0:0).

Фудбал 24.11.2018 | 22:00
ПЛ БиХ: Жељо пао у Крупи, Манијаци - играте као п****е!
Жељезничар је у великој кризи!

Тим Миломира Одовића је данас у кањону Тијесно доживио четврти узастопни пораз у Премијер лиги БиХ.

И то од фењераша!

КРУПА - ЖЕЉЕЗНИЧАР 2:1 (1:0)

Након очајног првог дијела фудбалери Жељезничара су испраћени звиждуцима и повицима "играте као п****е" од стране најватренијих навијача - "Манијака".

"Плави" не само да су лоше играли, већ су на одмор отишли и са голом заостатка.

Младен Веселиновић је у казненом простору срушио Николу Дујаковића, а судија је показао на бијелу тачку. Одговорност је преузео дојучерашњи играч Жеље Иван Црнов и погодио мрежу Ведрана Кјосевског за 1:0 у 14. минуту.

Гости су у наставку показали већу дозу ангажованости и жеље, па се након изједначујућег гола којег је постигао Сулејман Крпић у 72. минуту чинило да ће на "Грбавицу" однијети један бод.

Али, да то не буде тако побринуо се Алмир Аганспахић који је десет минута касније ударцем главом погодио даљи угао и тако крунисао лијепу асистенцију Црнова за велико славље домаћих којима је ово била прва побједа након девет мечева у Купу и Премијер лиги БиХ.

Сусрет у Крупи на Врбасу је за госте постао још гори након што је Милош Бакрач у 85. минуту добио црвени картон због ударања фудбалера домаћег тима у лице.

Зрињски је у Тузли стигао до велике побједе против Тузла ситија, а "Племићи" су до три бода дошли у судијској надокнади.

У тренутку када се очекивао крај сусрета, Хаирлаховић је шутирао, а лопта се одбила од Немање Стјепановића, преварила је голмана Адиса Нурковића и ушла у мрежу.

Потоп Челика на рођенданском слављу "Робијаша"! Младост из Добоја код Какња декласирала је Челик у Зеници на прослави 30. рођендана навијача Челика - 0:3 (0:0).

 Фудбалери Младости нису имали разумијевања за 30. рођенданско славље Робијаша на "Билином пољу" славивши резултатом 0:3 (0:0).

Навијачи Челика направили су сјајну атмосферу у склопу прославе 30. рођендана, али екипа турског тренера Аднана Орнека доживјела је прави "потоп" од неугодне Младости.

Зеничани су имали нешто више од игре у првих 45 минута и пропустили неколико полушанси да стигну до предности, а нај прилику да затресе противничку мрежу екипе из Добоја код Какња имао је Марин Јурина у 35. минуту, али је голман Емил Велић одбранио његов ударац.

Гости су опасно запријетили тек у 45. минуту кад је шут Петра Боје са дистанце завршио изнад пречке Челиковог гола.

Међутим у наставку је виђена потпуно другачија прича, Младост је доминирала и више него заслужено стигла до бодова у Зеници.

Гости су повели поготком некадашњег "челиковца" Аладина Исаковића, који је послије корнера на другој стативи закуцао лопту у мрежу Бранислава Ружића - 0:1.

Покушавали су црвено-црни да стигну до изједначења, али су сви њихови напади лако заустављала посљедња линија Младости, која се послије вођства концентрисала на одбрану и евентуалне контранападе.

Из једне контре у 74. минуту интернационалац из Гане Нана Велбек је са 16 метара мајсторски савладао голмана Челика и практично овјерио побједу, седму ове сезоне у Премијер лиги БиХ и скок на пету позицију на табели - 0:2.

До краја меча у Зеници, у самом финишу Велбек је проиграо Немању Анђушића, који је преварио своје чуваре и онда "пребацио" Ружића за потоп Челика - 0:3.

ЧЕЛИК: Ружић, Беваб, Караматић, Милетић, Фаустин, Ливаја, Дедић, Дилавер, Салчиновић, Окић, Јурина.

МЛАДОСТ: Велић, Хрељић, Бојо, Асани, Wелбецк, Гузина, Анђушић, Атајић, Николић, Мујагић, Исаковић.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 18. КОЛО:

Крупа - Жељезничар 2:1 (1:0)
/Црнов пен. 14, Аганспахић 82 - Крпић 72/

Тузла сити - Зрињски 1:2 (0:1)
/Вукмировић 76 - Рустемовић 22, Харлаховић 90+3/

Челик - Младост 0:3 (0:0)
/Исаковић 51, Велбек 74, Анђушић 90+1/

Недјеља:

Радник - Слобода (13.00)
Широки Бријег - ГОШК
Сарајево - Звијезда 09 (15.00)

ТАБЕЛА: Сарајево 37, Зрињски 35 (+1), Жељезничар 28 (+1), Широки Бријег 26, Младост 26, Слобода 22, Радник 21, Челик 21, Звијезда 09 20, Тузла сити 19 (+1), ГОШК 16, Крупа 15 (+1).

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар