Кад гледамо срцем бирамо добро

Највећи трговачки ланац у БиХ, Бинго д. о. о, започео је овогодишњу празничну кампању под називом "Кад гледамо срцем, бирамо добро".

Босна и Херцеговина 24.11.2018 | 16:25
Кад гледамо срцем бирамо добро
За кампању је снимљен ТВ спот који додатно појашањава оно што се овим слоганом намјерава рећи.

"Желимо пренијети поруку свим нашим купцима да се не оптерећују брзином којом нам се празници приближавају, да их не понесе стрес празничне куповине и да само буду оно што већ јесу, а то је - добри људи", казала је Татјана Пауноски, руководилац службе маркетинга Бинга.



У склопу празничне кампање, Бинго ће организовати и добротворну акцију у сарадњи с удружењем Wорлд Висион под називом „Кад гледамо срцем, дарујемо радост дјеци“.  

Током ове акције, забавно-едукативна представа Кловнологија и мноштво новогодишњих пакетића, обрадоваће 500 дјеце у пет босанско-херцеговачких градова: Калесија, Добој, Какањ, Зворник и Бреза. 

Ријеч је о дјеци која иначе немају могућности присуствовати овако радосним, забавним и едукативним догађајима.

Бинго ће, кроз донацију удружењу Wорлд Висион БиХ, омогућити да и та дјеца ове године осјете празничну чаролију и добију разлог за осмијех.

Даровној акцији "Кад гледамо срцем, дарујемо радост дјеци" свако од нас може допринијети тако што ће новогодишњи пакетић за своје најближе купити у Бингу.