Кантеу се баш свиђа у Челсију, остаје до 2023. године!

Плаћенији од Азара – Канте продужио уговор с Челсијем! Француски везни фудбалер Н'Голо Канте продужио је уговор са Челсијем до 2023. године, објављено је на сајту лондонског клуба.  Француски фудбалер продужио уговор са Челсијем и, незванично, постао најбоље плаћени првотимац. Примаће 290. 000 фунти недељно.

Фудбал 23.11.2018 | 18:20
Кантеу се баш свиђа у Челсију, остаје до 2023. године!
Неуморни везиста постао је најплаћенији фудбалер у екипи са недељном платом од 325.000 евра, што на годишњем нивоу износи око 16 милиона евра.

Челси је инситирао на новој сарадњи са Кантеом после жеље Пари Сен Жермена да га доведе, посебно што је рођен у Паризу.

Он је две сезоне члан "плаваца", освојио је ФА куп и титулу Премијер лиге, а и са Лестером је био првак Енглеске пре него што је дошао у Лондон.

Такође, са репрезентацијом Француске летос је освојио Мундијал у Русији.

Француски репрезентативац постигао је три гола за Челси на 81 наступу у Премијер лиги од свог доласка из Лестера 2016. године.

Челси је по доласку Кантеа освојио титулу у Премијер лиги, а 27-годишњи везни играч је у избору Професионалне асоцијације фудбалера те сезоне изабран за најбољег играча.

"Ово су биле две дивне године у Челсију и желим их још много. Од када сам дошао, у потпуности сам напредовао као играч, поставио себи неке нове изазове и притом добио неке награде о којима никада размишљао", рекао је Канте.

Он је додао да је заволео Лондон и сам клуб, као и да је изузетно срећан што ће провести још времена у Челсију.

Директорка Марина Грановскаја рекла је да су од Кантеовог доласка сви у клубу знали да је "посебан играч".

Британски медији објавили су незваничну информацију да ће освајач титуле светског првака са "триколорима" имати недељну плату од 290.000 фунти.

Еден Азар до сада је био најплаћенији са 200.000 фунти недељно, голман Кепа прима 192, Сеск Фабрегас 156, Жоржињо 150, Алваро Мората 140 хиљада фунти...

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар