К. Митровица: Ко су ухапшени Срби?

Двојица од четворице Срба који су ухапшени у сјеверном дијелу Косовске Митровице су полицајци Косовских полицијских снага, Драгиша Марковић и Недељко Спасојевић.

Србија 23.11.2018 | 13:32
К. Митровица: Ко су ухапшени Срби?
Како преноси Блиц, ухапшени припадник КПС Недељко Спасојевић је истражни полицајац и до сада није довођен у везу са било каквом истрагом убиства Оливера Ивановића.

Други полицајац Драгиша Марковић већ је једном приведен у оквиру истраге везане за убиство лидера косовских Срба, коју наводно воде косовске институције, наводи лист.

Марковић је са колегом Жарком Јанковићем 10. фебруара приведен, а косовске власти су тада образложиле привођење “сумњом да су узели чауру са лица мјеста на коме је убијен Оливер Ивановић”.

Марковић је тада суспендован, али убрзо потом и враћен на посао.

Јутрос ухапшени Александар Ћурчић и Марко Рошић познати су у граду на Ибру.

Рошића сви препознају као навијача Партизана, док Ћурчића Митровчани памте као једног од момака са моста - “чувара моста”, наводи Блиц.

Једна од главних непознаница и за упућене у косовска дешавања је по ком принципу су косовски специјалци хапсили управо ове грађане сјеверне Косовске Митровице, јер се не проналази веза међу ухапшеним Србима.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Харе

23.11.2018 12:37

Господо политицари из Београда немојте да замајавате народ да неко упада негде него полиција је ухапсила 4 особе осумњицене за тешко убиство вашег Србина.Тој полицији сте ви дали мандат да то ради,управо ви и то Бриселским споразумом.Знаци све по закону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

београд

23.11.2018 13:17

Па та двојица раде у полицији и нису ниста урадили у вези убиства Ивановица или су умјесањ,тако би требало процесљати и полицију РС у вези многих убистава са ниво БиХ

ОДГОВОРИТЕ