Фулц жели да напусти Филаделфију!

Агент демантује! Кошаркаш Филаделфија 76ерса Маркел Фулц планира да напусти свој тренути тим, али тако нешто демантовао је његов агент.

Кошарка 25.11.2018 | 13:15
Фулц жели да напусти Филаделфију!
Фулц је тренутно у својој другој сезони у НБА лиги, али и даље није оправдао ни трунку очекивања која је поставио пред себе фантастичном колеџ каријером.

Он је у својој руки сезони имао велике проблеме са повредама, да би га јавност прогласила великим промашајем и успут га прозвала да је "изгубио" шут.

Како преноси "ТхеАтхлетиц" Фулц, поред повреде десног рамена, има проблем и са ручним зглобом због којег му шут изгледа катастрофално. Маркел тренутно ради са специјалистима како би отклонио све проблеме које има, али те приче круже око НБА лиге већ годину и по дана.

Фулц је, наводно, рекао да не жели више да наступа за Филаделфију и да би најсрећнији био када би променио средину, али је тако нешто демантовао његов агент Рејмонд Брадрс.

"Нису дате никакве назнаке генералном менаџеру Елтону Бренди или било коме другом да Маркел жели да буде трејдован. Мој фокус је на томе да Маркел буде здрав. Крај приче", рекао је Брадрс за ЕСПН.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар