Клоп: За меч у Београду нема изговора!

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп причао је о досадашњем делу сезоне његове екипе, као и утакмици против Црвене звезде у Београду.

Фудбал 22.11.2018 | 17:45
Клоп: За меч у Београду нема изговора!
Ливерпул је победио Звезду са 4:0 на Енфилду, а онда доживео шокантан пораз од шампиона Србије у реванш мечу на стадиону "Рајко Митић".

Упркос том поразу "редси" и даље имају добре шансе за пролаз даље у Лиги шампиона, а у Премијер лиги се тренутно налазе на другом месту, недалеко од водећег Манчестер ситија.

"Прошле године у ово време нисмо одиграли 20 добрих утакмица као сада. Изгубило смо од Тотенхема већ у октобру, али добро, у Лиги шампиона смо били одлични. Иначе, утакмица у Београду (против Звезде) – за то нема изговора. То је био један веома лош меч, као и против Наполија", рекао је Клоп на гала вечери за Ливерпулову фондацију.

Немац верује да његов тим и даље може да напредује.

"Можемо да напредујемо – морамо и хоћемо. Како бисмо дошли до најбољег могућег фудбала морамо да победимо неке утакмице, тако је увек било и то смо већ и радили".

Клоп је истакао да нема места за критике играчима.

"Не постоји ниједан разлог зашто би се критиковали момци, они раде веома добар посао. Много тога је боље него прошле године, нпр. одбрана, прекиди, искуснији смо, боље се сналазимо у току игре. Много тога је боље", јасан је Клоп.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар