Бриџис наступио у Бијељини

Ненад Даниловић, мајстор имитације и импровизације, познатији под псеудонимом Неша Бриџис, један је од најпознатијих српских станд уп комичара.

Република Српска 21.11.2018 | 14:19
Бриџис наступио у Бијељини
Бијељинска публика је и ове године радо дочекала његов наступ. Овога пута каже, са новим причама које ће, нада се, измамити смијех код људи, што је каже у овом времену велики изазов за умјетнике.

Станд уп као форма је нешто што је популарно у свијету годинама, а што у посљедње вријеме полако прихвата и наша публика.

У вријеме када је мало коме шта смијешно, Ненад каже да покушава да својој публици да ту дозу забаве, тренутке када ће заборавити на проблеме. Каже да није лако али сматра да је то људима у нашој земљи пријеко потребно.

Као неко ко има искуства и на ТВ екрану и позоришним даскама, каже да му је омиљена паб варијанта. Иако је обишао читав свијет каже да без балканског менталитета и наших људи нема ни искреног смијеха.

Комедијом се бави, како сам каже, још од малих ногу, а професионални ангажман је започео 2010. године.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мисо

21.11.2018 16:28

легенда професионалац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стане

21.11.2018 22:14

кад сваком спадалу зафали пара ето га вамо,у нас,да презиви...бас сми дарwзљуви,моземо имамоооо...фали нам само мало смеха у овој лудници да будемо веце луде неги ли смо.

ОДГОВОРИТЕ