Мистериозни Крстајић: Најтежих годину дана!

"Хоћемо све, а нећемо ништа. Ови момци заслужују већу подршку, небитно ко ће бити овде у марту. Живимо у земљи где се све дешава од данас до сутра", поручио је Крстајић после утакмице на необичној конференцији за медије.

Фудбал 21.11.2018 | 11:00
Мистериозни Крстајић: Најтежих годину дана!
Мрачна конференција Младена Крстајића.

Уместо осмеха на лицу због успешно завршеног учешћа у Лиги нација, селектор репрезентације је пред медије изашао изузетно нерасположен, а до краја разговора с новинарима није у потпуности образложио због чега је то тако...

"Пао ми је камен са срца, па сам такав какав сам", казао је Крстајић на крају "пресса" на коме је пре свега честитао својим играчима на резултату и оствареном цију.

"Пробали смо већ у првом полувремену да решимо све, терен није био идеалан, ветар контра нас, и поред јалових напада и наше жеље - дошли смо у ситуацију да противник из неке ситуације има шансу да постигне гол, Рајковић и пречка су нас ту спасили".

"Морали смо да ризикујемо, пробали смо с два шпица пошто је Црна Гора губила, тако да сам био убеђен да ћемо направити шансу. Нисам сумњао ниједног момента, сигурно да би било нервозе да нисмо дали гол на време, али смо на крају заслужили да се нађемо овде где јесмо", била је порука селектора о мечу.

До краја конференције више се говорило о његовом незадовољству после Лиге нација, плановима за будућност и најтежим моментима каријере на месту шефа стручног штаба.

"Није било лако ни у једном моменту. И када смо играли добро, нисам се опуштао...Знам добро да је цела јавност укњижилиа три бода, али бојим се неких ствари и не волим да се опуштам", казао је Крстајић, а онда после уздаха рекао:

"Ових годину дана, можда најтеже у каријери".

Какви су планови за будућност?

"Не знам, треба да одморим пар дана да бисмо испричали. У овом моменту је сувишан сваки коментар. Нисам незадовољан, него, неке ствари морам да сачувам за себе", казао је Крстајић и у истом тону наставио.

"Није моменат, под великим притиском сам био, можда прихватам неке ствари за себе које нису реалне. Мислим да разумете иако нисам ништа одговорио".

Селектор је казао и да му нису засметале критике председника Славише Кокезе на рачун незалагања појединих играча уз поруку да он има право да то ради пошто се од њих тражи резултат, док је подсетио на сумње у тим пред почетак Лиге нација.

"Није лако када уђете у квалификације за Лигу нација и када сумњају у екипу, да се сумња у мене, да мораш да направиш резултат. И онда је одједном нормално што си први, а није било нормално. Историјска утакмица, ти надиграш Црну Гору, али онда само идеш даље... После Црне Горе сам тек схватио да нас неки сматрају озбиљнијим, мене мање-више, ја кроз свој живот гурам, али не може да се ради подмлађивање и да се траже резултати. То су неке ствари које не знамо шта хоћемо. Хоћемо све, а нећемо ништа!", казао је Крстајић и додао.

"Ови момци заслужују већу подршку, небитно ко ће бити (селектор прим. аут.) у марту. Живимо у земљи где се све дешава од данас до сутра".

Нема сумње да ће се о конференцији Младена Крстајића и те како причати наредних дана, а вреди напоменути да Србију за две недеље очекује и жреб за квалификација за Европско првенство.Да ли ће нас кроз њих водити и Крстајић, тек ћемо видети...

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Илкан

21.11.2018 21:35

Један је Крле

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

25.11.2018 19:43

пропаст насег фудбала !!! А сто је лос као тренер, ух. "КИЛО - КИЛАВИ" !!!!!!! Склоните гада, само нас бламира.

ОДГОВОРИТЕ