Томић: Играли смо 30, а не 40 минута!

"Изгубили смо у трећој четвртини", рекао је тренер Звезде после пораза у Андори.

Кошарка 21.11.2018 | 09:30
Томић: Играли смо 30, а не 40 минута!
Црвена звезда мтс остала је у контраритму у Еврокупу, јер је у Андори овог уторка доживела и трећи узастопни пораз, односно четврти у последњих пет кола.

Екипа Милана Томића још једним неуспехом повећала је значај своје наредне утакмице у том такмичењу (против Бреше у "Пиониру"), иако се донедавно чинило да је њен пласман практично завршена ствар.

Црвено-бели су у Андори играли равноправан меч до средине треће деонице, када је изласком Џоа Регленда због личних грешака српски шампион остао без решења у нападу, а домаћин то искористио да појача притисак и да у тријумфу убаци чак 91 поен.

После меча, Звездин шеф струке честитао је домаћину и говорио о паду свог тима у трећој деоници, када је последњи пут имао предност (55:57).

Недуго потом, уследила је серија домаћих 13:2, која је и одлучила победника.

"Наша трећа четвртина је била веома лоша. У првом полувремену смо контролисали утакмицу и генерално смо три четвртине контролисали утакмицу, али је трећа деоница била веома лоша, са много изгубљених лопти. Тада нисмо могли да било шта играмо у нападу", рекао је Томић на конференцији за новинаре.

Тренер црвено-белих поновио је да је у Еврокупу неопходно играти свих 40 минута.

"Све време то говорим, да у овом такмичењу у гостима морате играти 40 минута да бисте победили. Данас смо играли 30 минута и изгубили смо у десет минута треће четвртине у којима нисмо играли".

Упитан како сада види борбу за пласман у Топ 16, Томић је рекао...

"Имамо још две утакмице, тако да у овом тренутку не могу ништа о томе да говорим".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар