Куп - Милојевић: Од ТСЦ-а креће јак ритам!

Стрпљив сам са Кафуом.  Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да против ТСЦ-а из Бачке Тополе у осмини финала Купа Србије креће напоран ритам до краја првог дела сезоне.

Фудбал 21.11.2018 | 08:15
Куп - Милојевић: Од ТСЦ-а креће јак ритам!
"Улазимо у ритам од седам утакмица за мање од месец дана. ТСЦ има добар тим, један је од фаворита за пласман у Суперлигу у маратонском такмичењу. Чека нас тешка и занимљива утакмица, а имамо кадровске проблеме и видећемо у каквом саставу ћемо изаћи", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић је најавио да ће у наредном периоду ротирати играче и због тешког времена.

"Имали смо среће, скоро целу јесен имали лепо време и то нас је све размазило. Сада нам предстоје тежи терени, али правићемо ротације и већ сам пренео играчима да буду максимално примпремљени", рекао је Милојевић, констатујући да се тешки мечеви у Лиги шампиона одражавају на умор и повреде, али да не жели да се жали јер воли утакмице на три дана.

Тренер црвено-белих додао је да је задовољан свим играчима у досадашњем делу сезоне, па и Бразилцем Џонатаном Кафуом.

"Очекивања су велика, а ја сам стрпљив. Верујем да ће Кафу да покаже због чега је дошао", поручује Милојевић и додаје да му је драго због резултата репрезентације Србије и да ће победом над Литванијом да осигура прво место групе у Ц Лиги нација.

Утакмица између Црвене звезде и ТСЦ-а игра се данас на стадиону "Рајко Митић" од 15 сати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар