Меган поново прекршила правила

Истицање голих рамена није у складу са краљевским кодексом одевања, те се овај стајлинг супруге принца Харија никако неће свидети краљици Елизабети ИИ.

Забава 20.11.2018 | 14:40
Меган поново прекршила правила
Меган Маркл и принц Хари присуствовали су телевизијском шоу "Роyал Вариетy Перформанцеа" у Лондон Палладиуму, а за ову прилику војвоткиња од Сасекса је изабрала несвакидашњи стајлинг.



Наиме, бивша глумица је понела дугу сукњу и топ са танким нараменицама, те су њена гола рамена била у првом плану. На тај начин Меган је још једном прекршила строга краљевска правила.

Истицање голих рамена није у складу с краљевским кодексом одевања, такве одевне предмете краљица Елизабета ИИ не воли да види на свом двору.



Али, Меган је већ у неколико наврата показала да не либи да прекрши нека модна правила, па чак и обуче “прозирну” сукњу због које је вероватно и краљица тражила додатно објашњење.

Од одважног кроја топа скандалознија је била само чињеница да је трудна војвоткиња од аутомобила до дворане  ходала без капута на температури од око 7 степени Целзијуса.

Поврх свега, корачала је у класичним црним салонкама по локвама воде које су смочиле делић њене дуге сукње.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ало

20.11.2018 14:02

Не дирајте ово слатко чељаде,јер поправља тмурну слику краљевине. Цура и по,зена и по.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

20.11.2018 14:24

Фина је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АБ

20.11.2018 16:10

Нека покаже док има шта.