Пријатељска: Сигурна побједа "Змајића"!

Млада репрезентација Босне и Херцеговине (У-21) савладала је вршњаке из Азербејџана у пријатељској утакмици одиграној у Тренинг центру ФС БиХ у Зеници.

Фудбал 19.11.2018 | 17:45
Пријатељска: Сигурна побједа "Змајића"!
Послије неуспјешних квалификација за Европско првенство 2019. године у којима су освојили треће мјесто у јако тешкој групи, "змајићи" се припремају за нови квалификациони циклус.

Први противник у понедјељак у Зеници била је селекција Азербејџана, коју су изабраници Винка Мариновића савладали резултатом 2:0 (1:0).

Ас Младости Петар Бојо је у 34. минуту пресјекао лопту негдје на 20-ак метара од гола гостију и упослио Нардина Мулахусејновића, а нападач Марибора је спровео у мрежу - 1:0.

Селектор "змајића" није могао да рачуна на стопера зеничког Челика Ведрана Врховца због повреде, који је одмах након прозивке напустио камп, али су у наставку његови изабраници потврдили побједу у 73. минуту.

Послије центаршута из корнера, који је извео Селмир Пидро, мрежу Камрана Ибрахимова погодио је Стипе Јурић из Широког Бријега за коначних 2:0.

Босна и Херцеговина: Ковачевић, Шабановић, Пидро, Мујакић, Шербечић, Ћавар, Даниловић, Мустеданагић, Бојо, Хајдаревић, Мулахусејновић.

Азербејџан: Ибрахимов, Сејдијев, Сејлигли, Хацили, Набијев, Азизов, Кокцу, Хазијев, Ибрахимли, Булудов, Хајијев.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар